Pil Cytotec @ Pil Gugur @ Pil Cuci @ Pil Gugurkan Kandungan

Date Posted: 26-07-2018 03:38 AM    Location: Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur    Posted by: pembekalubat    Views: 361 times
Share |
Description

Hai Salam Sejahtera Kepada Semua.

Saya Trusted Seller Jika Anda Takut Ditipu Boleh Byhand atau COD Dengan Saya.

Saya Adalah Salah Seorang Nurse Yang Bertugas Di Salah Sebuah Hospital Swasta Dengan Pengalaman Lebih Dari 5 Tahun Dan Telah Berurusan Tentang Pil Ini Sejak Tahun 2013.
Adakah Anda Sedang Mencari Pil Untuk Menggugurkan Kandungan Yang Dijamin Berkesan 100%?
MTP KIT Adalah Jawapannya.
Ini Kerana MTP KIT Adalah Gabungan Pil Mifepristone Dan Pil Cytotec/Cytolog Yang Digunakan Bagi Tujuan Pengguguran. Ia Digunakan Secara Meluas Diluar Negara Untuk Pengguguran Di Rumah.

MTP KIT menjadi Pilihan Kerana Harganya Yang Murah,Mudah Digunakan Serta Tidak Terlalu Menyakitkan Kerana Dibantu Dengan Penggunaan Pil Mifepristone. Pengguguran Yang Dilakukan Hanya Dengan Menggunakan Pil Cytotec/Cytolog Hanya Akan Mendatangkan Rasa Sakit Yang Keterlaluan Selain Boleh Mengundang Bahaya Seperti Pendarahan Yang Teruk Serta Boleh Mendatangkan Maut.

Jadi Dengan Adanya Pil Mifepristone Keselamatan Anda Akan Lebih Terjamin Serta Lebih Selamat Untuk Digunakan Bersama Pil Cytotec/Cytolog ini.

Kelebihan Mendapatkan Pil Ini Dari Kami :
1. Pil Kami Mempunyai Warranty Iaitu Jika Anda Gagal, Kami Akan Menghantar Pil Yang Baru Sebagai Ganti Secara PERCUMA
2. Pil Kami Dijamin Original Kerana Masih Didalam Bekas Aluminium Seal Dan Tidak Dibuka.
3. Anda Akan Terus Diberikan Manual Cara Menggunakan Pil Ini Sebaik Sahaja Pil Ini Dipos Ke Alamat anda.
4. Harga Yang Murah Iaitu Sekitar Rm250 – Rm480 Mengikut Usia Kandungan.

SILA BERHATI² DGN SELLER BERNAMA MISS JUDY,JUDY J,MISS CHITRA(0175997143), SHEIKH (01137312126), PRINCESS ZARA (0172060365 / 0164004345).MEREKA ADALAH SCAMMER DAN PIL YG MEREKA HANTAR SELALUNYA PIL CINA (MERAH) DAN FOLIC ASID. PIL PULIH RAHIM ADALAH TIDAK WUJUD,MEREKA CUMA MENGHANTAR PIL DYNAMOL UBAT YANG SAMA SEPERTI PANADOL.

HARAP MAAF JIKA SAYA LAMBAT REPLY MSG ANDA,MUNGKIN SAYA SEDANG BERTUGAS DI WAD. TERIMA KASIH KERANA MENUNGGU.

whatsapp 0166103600