Agensi Pekerjaan Together Membekal Pembantu Rumah di Johor - RM1.00

Date Posted: 11-11-2017 02:49 PM    Location: 31-01, Jalan Bestari 4/2, Taman Nusa Bestari, 79150 Nusajaya, Johor, Malaysia, Nusajaya, Johor    Posted by: APTogether    Views: 1991 times
Share |
Description

Agensi Pekerjaan Together Sdn Bhd mempunyai lesen perniagaan yang disahkan oleh Jabatan Imigresen Malaysia(IMM) dan Jabatan Tenaga Kerja Semenanjung Malaysia(JTK), lokasi perniagaan di No.31-01, Jalan Bestari 4/2, Taman Nusa Bestari, 79150 Nusajaya, Johor, Malaysia.

Untuk memenuhi keperluan pelanggan kami, kami menawarkan perkihdmatan khas untuk memilih/padanan/memadanan keperluan anda untuk memastikan pelanggan dapat merasa keselesahan di rumah. Membekalkan pembantu rumah yang paling sesuai/terbaik kepada pelanggan kami dan memenuhi keperluan mereka adalah matlamat utama perniagaan kami. Untuk mencapai matlamat ini, kami telah membina beberapa pengambilan global yang berkesan untuk mencari dan mendapatkan pembantu rumah yang terbaik kepada pelanggan kami. Kami juga memberi latihan yang terbaik dan mengajar pembantu rumah kami pelbagai teknik kemahiran supaya mereka dapat membantu pelanggan kami dengan baik.

Faktor-Faktor Anda Harus Memilih APT:
✔ Biodata pembantu rumah yang berkualiti untuk pelanggan pilih. Kami juga menawarkan perkhidmatan temuduga dengan pembantu rumah yang dipilih melalui panggilan video.
✔ Mempunyai lesen perniagaan yang disahkan oleh Jabatan Imigresen Malaysia(IMM) dan Jabatan Tenaga Kerja Semenanjung Malaysia(JTK) sebagai agensi pembekal pembantu rumah
✔ Kos yang berpatutan, pengurusan yang profesional dan perkhidmatan yang cekap.
✔ Memberi perkhidmatan komprehensif termasuk kaunseling percuma dan teknik-teknik pengurusan terhadap pembantu rumah.

Perkhidmatan Utama Kami:
✔ Permohonan pembantu rumah baru, penukaran dan sedia ada.
✔ Memperbaharui permit kerja, passport, insurans, perkhidmatan pemeriksaan fizikal pembantu rumah.
✔ Pengurusan cuti, tiket kapal terbang dan pengangkutan.
✔ Penginapan sementara pembantu rumah

Dipersilakan Bertanya Dan Datang Ke Syarikat Kami:
Hotline: 07-2386128 / 018-3594979 / 018-2514979 / 018-2954979 (WhatsApp, WeChat, LINE)
E-mel: [email protected]
Alamat Syarikat: 31-01, Jalan Bestari 4/2, Taman Nusa Bestari, 79150 Nusajaya Johor
Laman Web: www.topmaids2u.com
Facebook:www.facebook.com/topmaids2u