Balkoni Nampak Tidak Terurus? Damparkan Sahaja Rumput Tiruan Dari Al Aqsa Carpets. - RM1.50

Date Posted: 14-12-2020 01:53 PM    Location: SHAH ALAM, Selangor    Posted by: azwakhaieri    Views: 95 times
Share |
Description

Balkoni nampak tidak terurus dan tidak kemas akan bertukar menjadi lebih kemas dan cantik dengan rumput tiruan dari Al Aqsa Carpets. Al Aqsa Carpets mempunyai pelbagai jenis ketebalan, dan paling penting 100% fresh PVC, tahan lasak dan tahan lama, malah warranti 2 tahun percuma untuk jenis outdoor. Jemput datang ke cawangan Al Aqsa Carpets Factory Outlets atau boleh beli secara online.

Bagi yang tidak berkesempatan datang ke cawangan @alaqsafactoryoutletstore, anda juga boleh beli secara online! Jom ke aqsaonlinestore.com.my dan masukan kod HAPPYHAPPY dan anda berpeluang menebus diskaun dari kami! Diskaun dan pos percuma ke seluruh semenanjung Malaysia.

LINK:
https://aqsaonlinestore.com.my

SHOPEE
https://shopee.com.my/alaqsacarpets

LAZADA
https://www.lazada.com.my/shop/al-aqsa-carpets

PRO GRASS CARPET ????????
natasha: 0162248425

LOKASI KAMI ????????
AL AQSA CARPETS FACTORY OUTLET STORE: Desa Latania, Seksyen 36, Shah Alam

#alaqsacarpets #aqsafloor #rumputtiruan #aqsagrass #artificialgrass #artificialgrassmalaysia #artificialgrassselangor #rumputpalsu #rumputcarpet #rumputpalsu #fakegrass #outdoorgrass #grass #homedeco #balkoni #flooring #rumputtiruanmurah #glamdeco #impiana #sales #pospercuma #decorrumah #ALAQSACARPETSDFACTORYOUTLET #ACFOS #AQSAGRASS #AQSATIKARGETAH